279588203 157454620078916 486883216037314029 N

Mina vänner René och Tine

Jag heter Bruno och är VD för Bruno & Friends. Det här är min bästa vänn René Nagels,  dermatologisk forskare och från början specialiserad på att utveckla hudvårdsprodukter. Tillsammans med sin partner och min andra bästa vänn, Tine Janssens, leder han Nannic International. Den veganska hudvårdsserien Nannic är mångfaldigt prisad världen över och erbjuds i Sverige via cirka 400 återförsäljare.

När jag kom in i René och Tines liv ville de ge mig, det absolut bästa. Visst fanns det mycket produkter för hundar på marknaden, men de insåg snart att de flesta utgick från ägaren och inte från vad vi hundar egentligen behöver. René och Tine förkovrade sig i vår hälsa och studerade noga hur vår hud skiljer sig från mänsklig hud. Vad behöver egentligen en hunds hud och päls för att långsiktigt vara frisk och stark?

När René och Tine utvecklat den optimala sammansättningen av ingredienser studerade de även olika hundars beteende vid pälsvård. Vad var det som hundar tyckte var så irriterande med att tvättas? Hur påverkade olika produkter deras beteende? Var de sig själva? Under tre år samarbetade jag med René och Tine för att ta fram den absolut bästa hud och pälsvården för mig och alla mina fyrbenta vänner. Vi är stolta över att nu äntligen tillsammans kunna presentera produkter som respekterar hundens hud, päls och grundläggande behov. Stolt tass på den!

Bruno Signature Oranje

Världens bästa jobb!

Bruno And Ella

Bli återförsäljare

Bruno & Friends erbjuds via utvalda återförsäljare och i vår egen webbutik. Jag och mitt team sköter logistiken. Vill du bli återförsäljare?

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.